Hatcho Miso BIO
-
-
-
8.45 €
Laos
- Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
-
14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
Tagastatud kaup peab olema kasutamata ja originaalpakendis.
Tagastuse juurde lisada ostu tõendav dokument -
Tasuta transport al 30 EUR ostusummast!
Kui ostate alates 30 eurost, siis postitame teile pakiautomaati tasuta. Kulleriga -50%
- Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.
Hatcho Miso BIO
Hatcho Miso BIO. 300g. Pikalt (24-30 kuud) seedripuust vaatides fermenteeritud pastöriseerimata sojaoa pasta. Ilma nisuta. Sisaldab 80% rohkem valku ja 20-25% vähem soola kui nisu või otra sisaldavad misopastad. Sobib hästi misosupi, kastmete, suppide, leivamäärete, vinegrettide jt roogade valmistamiseks.
Koostisosad: SOJAoad* 65%, vesi, meresool, röstitud ODRAjahu*, A. Oryzae.
*pärit orgaanilisest põllumajandusest
Hoida kuivas ja valguse eest kaitstult.
Toitumisalane teave 100g kohta:
energia 1029kJ/247kcal;
rasvad 11,8g
– millest küllastunud 2g;
süsivesikud 7,3g
– millest suhkruid 0,6g;
kiudained 8,8g
valgud 23,4g;
sool 8,75g
Retseptid miso pastaga:
* Jaapanipärane nuudliroog
* Miso glasuuriga pommu
- Tootja: Lima
- Riik: Jaapan
- Toote kaal: 300g
Karl –
Tänu taevale, et Miso on ka Eestis esindatud ning nii kvaliteetses vormis mahedalt. Tasub uurida Miso kasulikkust tervisele, õiges koguses on see hädavajalik 🙂
Sobib ülihästi erinevate supiroogade valmistamiseks, kus kaasatud enokitaked, erinevad vetikad ja tofu.
Palun panna tähele, et Miso ei tohi keeta, sest see rikub maitse ja toob esile mõrkjust. Kui supp valmis ja keemine lõppenud 95°C juures, alles siis lisa Miso.
Aitäh Umami järjekordse hea valiku eest!