Wasabi pulber

3.69 


Kliendi hinnang:
5.00 out of 5
(4 arvustust)

Laost otsas

  • Laost otsas
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al 30 EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Wasabi pulber, 30g

Wasabi pulber ehk Jaapani stiilis mädarõika pulber. Ei sisalda kunstlikke lisaaineid. Tuline Jaapani maitseaine, mis sobib suurepäraselt sushile, sashimile või  külmadele soba nuudlitele, aga ka steigile, mereannisalatile, dim sumile ja muudele Aasia roogadele.

Vürtsikus mida koged tšillipipra söömisel võib tihti tunduda valus. Sellepärast, et vürtsikad komponendid nagu kapsaitsiin või piperiin tekitavad kuuma tunde stimuleerides valu retseptoreid keelel ja suus. Wasabi on erinev, kuna selle vürtsikad elemendid liiguvad suust ninasõõrmetesse, stimuleerides limaskesti. Jaapanlased kutsuvad seda ergast kipitust, mis wasabi loob sõnaga “tsuun”, mis kirjeldab wasabi lühikest, teravat ja võimsat aistingut.

Kasutamine: wasabi-pasta valmistamine – lisa kaussi 5 tl pulbrit sing sellele omakorda 3 tl vett, sega hoolikalt. Juhendi kohaselt tuleks kausike seejärel üheks minutiks tagurpidi lauale asetada, see annab pastale maksimaalse teravuse. 

Mida veel wasabiga teha?

  • Sega wasabi võiga, et saada maitsev määre steigile või röstsaiale.
  • Lisa wasabit majoneesile, et saada vürtsikas dipp köögiviljadele või praetud toidule
  • Lahusta wasabi valge veini äädikas, et saada värskendav kaste salatile

Koostisosad: mädarõigas 76%, SINEP 14%, tapiokitärklis, Jaapani mädarõigas 2%

Toitumisalane teave 2,1 g kohta:
Energia: 42kJ / 10 Kcal 
Rasvad: 0 g
   – millest küllastunud 0 g
Süsivesikud: 1 g
   – millest suhkruid <1 g
Valgud: 0 g
Sool: 0 g
  • Tootja: S&B
  • Riik: Jaapan

4 arvustust tootele Wasabi pulber

  1. 5 out of 5

    kala maitsestamiseks hea

  2. 5 out of 5

    Elamus, peale selle proovimist enam tuubi-toodet ei osta.

  3. 5 out of 5

    Väga good 👌

  4. 5 out of 5

    Oi kui kriftine kaup.Just selline nagu soovisime.

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga