Kikerhernejahu
  • BIO
  • BIO
  • bio

2.99 5.45 


Kliendi hinnang:
4.93 out of 5
(14 arvustust)
Puhasta
  • Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al. 30EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Kikerhernejahu

Kikerhernejahu ehk Gram jahu, 1 kg/2kg. Seda kasutatakse friteerimistaigna sees, küpsetistes ja dessertides. On eriti levinud India köögis. Gluteenivaba.
Koostisosad: kikerherned, kooritud herned.

Kas teadsid?
* Kui segada kokku võrdsetes osades vett ja kikerherne jahu ehk Gram jahu, võib saadud segu kasutada retseptides muna taimse aseainena. 
* India naised kasutavad vee või jogurtiga segatud Gram jahu näonaha koorimiseks.

Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia: 1501 kJ / 355 Kcal 
Rasvad: 4,5 g
   – millest küllastunud 1,3 g
Süsivesikud: 52,3 g
   – millest suhkruid 2,9 g
Valgud: 22,5 g
Sool: 0 g
Kiudained: 7,8 g
 
Vitamiin A 1%
Vitamiin C 0%
Kaltsium 4%
Raud 25%
 
NB! Toodetud tehases, mis käitleb eraldatud alal ka pähkleid.
 

 

  • Tootja: PaPa
  • Riik: India

    14 arvustust tootele Kikerhernejahu

    1. 5 out of 5

      Olen proovinud erinevaid kikerherne jahusid, kuid see on senini parim ja ainult seda ausalt öeldes ostamegi.

      Kuigi hind on kallim, kui tavajahul, siis seda sa ei kasuta nagu nisujahu siia-sinna igale poole, nii et kestab kauem ja koppa ette ei viska kah!

    2. 5 out of 5

      Minu lemmikjahu, kasutan seda alati köögiviljakotlettides

    3. 4 out of 5

      Kasutan kikerherne jahu taimse omleti valmistamiseks, praen pannil sibula, suvikõrvitsa ja paprika ning lisan lõpuks piimaga segatud kikerherne jahu, soola maitse järgi.
      Lisan seda ka pannkookidesse,

    4. 5 out of 5

      Lemmikretseptiks on riivitud suvikõrvits, mis on jahu ja veega segatud, lisatud maitseaineid, ning pannil väikesteks pannkookideks küpsetatud. Head nii soojalt kui ka külmalt vahepalaks. Sõbranna kasutab seda jahu tummise ja dekadentliku vegan šokolaadikoogi valmistamiseks.

    5. 5 out of 5

      Lemmik! Ostsin esialgu poest mingit teist kikerhernejahu ja ei meeldinud, seisis riiulis ja väga ei kasutanud. Nüüd ostsin PaPa jahu ja hoopis teine tera.

    6. 5 out of 5

      Eriti hea hinnaga ja suur pakk kikerhernejahu, millest saab nt maailma kõige paremat omletti teha ning samuti asendan sellega küpsetistes muna.

    7. 5 out of 5

      Väga hea toode.

    8. 5 out of 5

      Arvasin, et ma ei saa enam ku-na-gi süüa pannkooke, sest diagnoositi nisutalumatus 🙁 …. Katsetamise käigus asendasin nisujahu kikerhernejahuga ja tulemus on SUUREPÄRANE!!! Täidiseks siis midagi soolast. Soojalt on maitsvam.

    9. 5 out of 5

      Asendamatu lemmik kokkamises, hea kvaliteet!

    10. 5 out of 5

      Mulle meeldib see kikerhernejahu, sellega saab kokata erinevaid roogasid. Näiteks minu lemmikud on vegan suvikõrvitsafritterid kikerhernejahuga.

    11. 5 out of 5

      Lemmik ! ❤ Sellega teen iga hommik maailma parimat omletti 🌱❤❤

    12. 5 out of 5

      Otsisin seda jahu erinevatest öko kauplustest ja ikka oli vastus, et ” just otsa saanud…” Kasutan sibula- kikerherne pätsikeste valmistamiseks.

    13. 5 out of 5

      Suurepärane!

    14. 5 out of 5

      Kikerhernejahu on alahinnatud kraam, millega suur osa inimesi midagi peale hakata ei oska. Vihjeks siis: sobib hästi muna asendamiseks quiche, pirukate ja veganomleti tegemisel ning taimsete vorstide üheks komponendiks. Pane tähele, et kikerhernejahuga tehtud tainas on mõrkja maitsega, ent küpsetamisel see kaob. Algajale võib selline maitsesegadus maitsestamisel pisut raskusi valmistada, aga harjutamisega õpid arvestama selle maitsega, mis lõpuks välja tuleb ja ei lase end tainast valmistades kibedast mekist häirida.

      Kiire quiche valmistamine hommikueineks on eriti lihtne: ports peterselli, hunnik spinatit, peoga eri värvi paprikaid, ports valget sibulat, maitseaineid jms kättejuhtuvat aiakraami segada kikerhernejahu, psülliumi ja veega mõnusaks värviliseks möginaks, seejärel visata mõneks minutiks pannile, pöörata teisipidi ja kui koorik krõbe ning seest parasjagu õhuline ja mahlane, serveerida soojalt kollaste ja punaste kirsstomatite, piiniate, kressiõite ning värske tüümianiga.

    Lisa arvustus

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga