Gochujang ehk Korea tšillipasta
6.95 €
Laost otsas
- Laost otsas
-
14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
Tagastatud kaup peab olema kasutamata ja originaalpakendis.
Tagastuse juurde lisada ostu tõendav dokument -
Tasuta transport al 30 EUR ostusummast!
Kui ostate alates 30 eurost, siis postitame teile pakiautomaati tasuta. Kulleriga -50%
- Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.
Gochujang ehk Korea tšillipasta
Gochujang ehk Korea tšillipasta, 500 g. Fermenteeritud terav Korea tšillipasta, millel maitse ühtaegu soolakas, vürtsine ja magus. Gochujang lisab toitudele peale vürtsikuse ka magusust ja suitsust mekki. Kasutatakse marineeritud lihal ja paljudes teistes Korea toitudes nagu näiteks bibimbap.
Proovi ka Korea fermenteeritud sojaoapastat doenjang’i.
Koostisosad: tapiokisiirup, vesi, pruun riis, punase tšilli pulber, sool, alkohol, SOJAuba, küüslauk, sibul. Võib sisaldada nisu jälgi. Toode on sobilik ka veganitele.
Toitumisalane teave 100 g kohta:
energia: 903 kJ / 216 kcal
rasvad: 2,9 g
– millest küllastunud 0,7 g
süsivesikud: 44 g
– millest suhkruid 26 g
valgud: 3,9 g
sool: 6,2 g
- Tootja: O'Food
- Riik: Korea
- Toote kaal: 500g
Annette –
Siiani ku lemmik toode üldse, kuna mulle meeldib palju erinevaid riisitoite valmistada, siis see on just seda sorti pasta, mis on perfektne viimane touch toidule:)
Eriti meeldib mulle teha korea-pärast bibimbapi, kus lõpuks segad lihtsalt kõik toiduained kokku koos riisiga ja sööd:)
Kaisa Liiv –
Kasutan krõbekana kastmes. Esialgu vast tasuks väike pakk tellida, sest ega teda palju kulu + pole kindlasti kõigi jaoks.
Piret Kivi –
Maailma parim tšillipasta. Tšillipasta ning midagi nagu veel. Raske isegi kirjeldada, aga tahan seda lisada praktiliselt kõikjale.
Elne –
Panen seda pastat, munale kanale kartulitele ja lihale. Teen ka kimchit
Tiina A –
Ülihea maitsega pasta, mida kasutan korea krõbekana maitsestamiseks. Aasia toit omas kodus! Ülirahul!
Anett –
väga meeldib 👍 ma ytleks et valge inimese vürtsi skaalal nagu 5/10. tunned vürtsi aga julged ka vanemale inimesele prooviks anda.
Anni –
Imehea. Nüüd saab nautida korea kööki oma hiilguses. Väga tore, et seda ka Eestis saab!
Riina Normak –
Kõigepealt tänan kiire tarne eest. Süüa ei ole jõudnud veel teha pastast, kuna sain paki alles kätte,aga kodus kohe proovisin toodet ja olen väga rahul.
Liina –
Olen siiani kasutanud tšillipastat bibimbapi tegemiseks. Tuli täitsa sarnane restorani omale ja väga maitses!
Kaja A –
Väga lahe asi. Lisab elule vütrsi!
Karl Lääts –
Kasutan seda kogu aeg, väga hea
Karl Lääts –
Kasutanis peaaegu iga päev korea krõbekanale, väga hea.
Mrs Xenny –
Sobib nii paljude eri toitudega ja annab mõnusa vürtsika maitse – sobib nii marinaadiks kui ka kastme tegemiseks. Eriti hea kui tahad üli maitsvat tteokbokki teha.
Annika Veski –
Leidsin ka selle pasta guugeldades. MC saates Jana ja Ksenia ajasid isu peale. Väga mõnus maitse.
Hope –
Kõige olulisem Korea toiduaine, mida saab kasutada väga paljudes toitudes. Olen proovinud ka mitte-korea toitudesse panna, nagu tomatikaste, ning see sobib kõikjale suurepäraselt, kuna see ei ole üldse nii vürtsikas kui kartsin. Parim maitseaine!
Liina –
Sarnaselt eelneva kommentaari autoriga kasutasin ka mina seda “korean fried chickeni” tegemiseks ja see on üks komponentidest, mis teeb selle kana nii maitsvaks. Tõeliselt hea leid ja loodan ikka, et saan edaspidi ka osta.
Sirli A –
Otsustasime tšillipasta ära proovida. Lõin guuglisse sisse Korean fried chicken ja kasutasin esimest ettejuhtuvat retsepti, kus gochujang sees. Ma pole ausalt paremat kana elus saanud 😀 Pastat kulub retsepti peale päris vähe, nii et jätkub päris paljudeks kordadeks veel. Väga rahul!