Kuivatatud kahvrilaimi lehed
2.55 €
Laos
- Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
-
14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
Tagastatud kaup peab olema kasutamata ja originaalpakendis.
Tagastuse juurde lisada ostu tõendav dokument -
Tasuta transport al 30 EUR ostusummast!
Kui ostate alates 30 eurost, siis postitame teile pakiautomaati tasuta. Kulleriga -50%
- Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.
Kuivatatud kahvrilaimi lehed
Kahvrilaimi lehed, 25g, (kutsutakse ka kaffirlaim, kaffir laim või kafiirlaim, makrut) on sidruni ning laimi maitse ja aroomiga, äärmiselt aromaatne ja kergelt mõrkjas. Kahvri laimipuu (Citrus hystrix) kannab väikeseid mõrudaid laimisarnaseid vilju, mille mahla mõnel pool kasutatakse, kuid peamiselt on kaffirlaimi lehed need, mis leiavad laialt kasutust Kagu-Aasia toitudes, eriti Tais. Aromaatseid kahvrilaimi lehti sobib hästi lisada marinaadide, karride, suppide, stir-fry’de jm maitsestamiseks.
- Tootja: Thai Dancer
- Riik: Tai
- Toote kaal: 25g
Kairi Ummus –
Kasutan kahvrilaimi lehti kõigis kastetes, kui üks komponent on kookos. Need kaks maitset koos on lahutamatud!
Elis –
Ilusad kvaliteetsed lehed pakis!
Carrie Kuusk –
Toode,milleta kohe mitte ei saa, vürtsikad,värsked ja iga Aasia toidu nautija unistus. Aitäh, et seda teete ja olemas olete – UMAMI❤️
Irina Lepik –
Annab roale suurepärase maitsenoodi.Eriti sobiv idamaistele toitudele.On tõesti laimi lõhna ja hapuka maitsega.Pakis korralik ports lehekesi ka.
Raigo Kõre –
Annab väga hea maitse toidule. Super!
Silver –
Pakk on lehtedest korralikult pungil. Kui avad ja mõned lehed ära kasutad, siis on hea koheselt kusagile mujale ümber pakendada, sest originaalpakend ei ole taassuletav. Ühel teisel brändil sellist probleemi ei ole. Samuti tunduvad mulle selle teise brändi lehed natukene aromaatsemad. Sellegipoolest, pakis on rohkem lehti kui eeldasin ja sellest valmib hulgaliselt maitsvaid roogasid.
Defka –
Ääretult aromaatsed! 🙂
olenmaarja –
Suurepärased. Kui paki avasin, tuli juba sellest vastu metsikult hea lõhn.
Veera –
Ilma nendeta ja tom khat ei ela üle talve!
Katrin –
Asendamatud! 🙂
Janno Annukselt –
Kui teen Tom kha suppi,lisan alati kahvrilaimi lehti.Marineerin seeni,kurke,kapsast-lisan samuti,annab hea hapuka maitse.