Valge šokolaadi nööbid 200g
4.95 €
Laos
- Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
-
14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
Tagastatud kaup peab olema kasutamata ja originaalpakendis.
Tagastuse juurde lisada ostu tõendav dokument -
Tasuta transport al 30 EUR ostusummast!
Kui ostate alates 30 eurost, siis postitame teile pakiautomaati tasuta. Kulleriga -50%
- Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.
Valge šokolaadi nööbid 200g
Valged šokolaadinööbid glasuuride, kookide ja dessertide valmistamiseks. Nööpide kakaovõi sisaldus on vähemalt 29,8%.
Uus taassuletav pakend.
Valge šokolaadi sulatamine
Valge šokolaad on tumedast šokolaadist hoopis kapriissem. Selle sulatamisel tuleb väga täpselt järgida mõningaid reegleid.
Vesivannil sulatamine:
1. Haki šokolaad ühtlasteks ca 0,5 cm suurusteks tükkideks.
2. Ülemise poti põhi ei tohi keeva veega kokku puutuda, liiga kõrge temperatuuri korral läheb valge šokolaad tükki.
3. Igasuguse vedelikuga kokkupuude rikub sulamisprotsessi, selleks võib olla ka aur alumisest potist (ära tõsta ülemist potti sulatamise käigus üles).
3. Kui soovid šokolaadile midagi lisada (värvi, maitset, lõhna), siis tuleb seda teha enne sulatamise algust, mitte sulatamise käigus, muidu läheb šokolaad tükki.
Mikrolaineahjus sulatamine:
1. Haki šokolaad ühtlasteks ca 0,5 cm suurusteks tükkideks.
2. Vali keskmine mikrolaineahju tugevus ja pane kauss šokolaadiga 15 sekundiks sulama.
3. Tõsta kauss välja ja sega läbi.
4. Jätka kordamööda 15 sekundi sulatamiste ja segamistega kuni šokolaad on ühtlaselt sulanud.
P. S. Ära pane kausile kaant peale – selle alla kogunev aur tilgub šokolaadile ja rikub sulamisprotsessi.
Rikutud sulašokolaadi päästmine:
Kui valge šokolaad on sulatamise käigus läinud tükki või teraliseks, siis ei ole seda lihtne parandada. Proovida võib järgmist: lisa pidevalt tugevasti segades 1 tl kaupa keevat vett kuni saad uuesti ühtlase šokolaadisegu.
Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täisPIIMApulber, emulgaator (SOJAletsitiin), vanilli maitseaine. Võib sisaldada maapähklite, pähklite ja seesami jälgi.
Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia: 2367 kJ / 568 kcal
Rasvad: 36 g
– millest küllastunud 22 g
Süsivesikud: 55 g
– millest suhkruid 55 g
Valgud: 5,9 g
Sool: 0,15 g
- Riik: Saksamaa
- Toote kaal: 200g
Muri-Mari –
Mõnusalt kompaktne ja töötab nagu shokolaad ikka. Kuna muid nööbikesi nii kiirelt ei leia siis super lahendus.
Tuuli –
Asendamatu, kui teen valge šokolaadiga toorjuustu kooki.
Tiiu Kivimaa –
Minu meelest väga hea suurusega pakend, et ühekordselt midagi küpsetada/valmistada. Suuremate pakendite puhul kipub ikka mingi osa alles jääma ja lõpuks vanaks minema.
Mammu –
Kvaliteetne ja hea toode.