Tapioki jahu

1.85 


Kliendi hinnang:
4.67 out of 5
(15 arvustust)

Laos

Vali kogus:
  • Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al 30 EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Tapioki jahu

Tapioki jahu, 400g. Tapioki jahu ehk tapioki tärklis (tapioca starch). Gluteenivaba jahu, sobib paksendamiseks, küpsetamiseks jne. 

Koostisosad: tapioki jahu. Hoida kuivas ja jahedas. 

Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia: 1480 kJ/348 kcal
Rasvad: 0 g
– millest küllastunud 0g
Süsivesikud: 87 g
– millest suhkruid 0,0 g
Valgud: 0 g
Sool: 0,02 g

  • Tootja: Wind mill
  • Riik: Tai
  • Toote kaal: 400g

15 arvustust tootele Tapioki jahu

  1. 5 out of 5

    Valmistasin munaroa, toimib ja maitse hea

  2. 5 out of 5

    Used it to make BOBA at home, with different flavours like matcha, brown sugar, etc. Very good quality, loved experimenting with the flavours and is a great way to get into other cuisines that use TAPIOCA starch!!

  3. 5 out of 5

    Väga hea toode suppide paksendamiseks!

  4. 5 out of 5

    Kasutan tapioki jahu gluteenivabades kookides kartulitärklise asemel, olen rahul!

  5. 5 out of 5

    Täitsa hea toode! Kasutasin boba tegemiseks.

  6. 5 out of 5

    Kui sul on kodus brasiillane, siis tahab ta saada oma igapäevast kuklikest sellest jahust, mis on Brasiilias igapäevane toit nagu meile must leib.
    Hea, et on olemas firma Umami, kes seda toodet maale toob.
    Hästi tehtud küpsetis on seda maitsnud eestlastele jätnud kustumatu maitseelamuse.

    Urmas Minn

  7. 5 out of 5

    Ju ta üks hea asi on, et abikaasa seda käskis tellida. Võtsin ikka paar pakki – küll ta need mulle lõpuks sisse söödab! Tärnide suhtes ei oska midagi arvata. Kui abikaasa seda toodet mulle juba sisse söötnud on ilma et ma seda polemärganud ja seda välja pole sülitanud, ju siis võib 5 tärni ka ära panna!

  8. 4 out of 5

    Lõpuks ometi saab teha Indoneesiast pärit lihapalli Bakso

  9. 5 out of 5

    Olen kasutanud magustoitudes, kastme paksendamiseks ja tapioki pärlite tegemiseks, super!

  10. 4 out of 5

    Sai katsetatud tapioki pärleid. Esimese korra kohta isegi õnnestus 😀

  11. 5 out of 5

    Tegin Tapioki jahust sõbranna soovitusel Pão de Queijo ehk Brasiilia juustukukleid. Kuigi olid teistsuguse tekstuuriga, kui harjunud, siis olid väga maitsvad. Kogu pere sõi ja kiitis (isegi meespool, kes armastab ikka klassikalist 🙂 )

  12. 5 out of 5

    Tere! Millal jälle toodet osta saab? 🙂 palun teavitust, kui saabub!

    • Peaks peagi saabuma, anname märku. 🙂

  13. 5 out of 5

    Tere! Kas lähiajal võib toodet ka uuesti sortimenti oodata?

    • Loodame peagi saada, kuid täpset aega hetkel kahjuks ei tea. Saadame teile kauba saabumisel mailile teavituse.

  14. 5 out of 5

    Katsetasin sellega oma koertele valmistatud küpsistele glasuuri teha, mis ka tahkuks ja õnnestus esimese korraga. Mul vaid selle jaoks toodet vaja oligi 😛

  15. 2 out of 5

    Öeldakse et tärklist sisaldavaid vilju ei ole hea süüa koos lihaga. Siit ka küsimus, et kas tapiokiga on sama lugu? Teeksin lihakastmele paksema leeme aga ega siis vist ole hea ikka seda Tapiokit kasutada? Küsin seega, mida üldse kasutada lihakastmete leeme paksendamiseks, kui tärklis ja liha kokku ei käi?

    • Tere. Kui soovite tärklist liharoas vältida, siis tuleks tõesti vältida ka tapiokitärklist. Kui soovite paksendada kastet, siis on variandiks redutseerimine ehk pikalt madalal kuumusel keetmine, et liigne vedelik välja auraks ja kaste “tummisemaks” muutuks. Päris paksu kastet nagu jahu või tärklisega niimoodi ei saa, aga paksema küll. Tervitades, Juta

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga