Jäätise stabilisaator
-
-
-



9.49 €
Laos
Jäätise stabilisaator
Jäätise stabilisaator, 100 g. Spetsiaalselt välja töötatud jäätise ja piimajäätise stabiliseerimiseks ja parandamiseks. Seda saab kasutada igasugustes toodetes, mille rasvasisaldus on 4-14%. Sobib veganitele ja taimetoitlastele, GMO-vaba, gluteenivaba.
Kasutamine: 2 – 5.5 grammi 1 kg jäätise kohta. Sega stabilisaator suhkruga. Lahusta kuiv segu piimas või vees temperatuuril 65°C. Lisa kõik teised pulbrid ja rasvad. Lisage maitseaine ja värv. Pastöriseerige ja homogeniseerige. Jahutage kuni 4°C. Vahustage ja külmutage. Säilitage temperatuuril –25°C.
Koostisosad: jaanileivapuujahu (E410), rasvhapped (E471), guarkummi (E412), naatriumalginaat (E401), agar-agar (E406).
Toitumisalane teave 100 g kohta:
energia: 2351kj/562kca
rasvad: 59.66 g
– millest küllastunud: 26.1 g
süsivesikud: 4.95 g
– millest suhkruid 0 g
valgud: 1.26 g
sool: 0 g
kiudained: 30.38
- Tootja: Special Ingredients Ltd.
- Toote kaal: 100g
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.