Indoneesia köögivilja karri

2.45 


Laos

Vali kogus:
  • Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al. 30EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Indoneesia köögivilja karri (vürtsine) 

Indoneesia köögivilja karri, 50 g. Valmis maitseainepasta maitsva vürtsika kookospiima-curry valmistamiseks. Indoneesia köögiviljakarri, kohaliku nimega sayur lodeh, pärineb algselt Jaava saare traditsioonilisest köögist. Sayur lodeh on üks toite sealsetel tseremoniaalsetel koossöömistel ning vanade uskumuste kohaselt hoiab see roog eemale halva nagu looduskatastroofid või haigused. 
Jaavalaste rändega naaberriikidesse liikus kaasa ka toidukultuur ning tänapäeval on see köögiviljakarri populaarne ka näiteks Malaisias ja Singapuris. 

Indoneesi köögiviljakarri retsept ei ole range ja koostisosad võib valida julgelt oma eelistusi järgides. Traditsioonilises roas on sagedased koostisosad näiteks roheline jaka, rohelised oad, baklažaan, tomatid, kapsas, tofu või tempeh, sibul, küüslauk ja koriander, kuid vabalt võib kasutada kõiki parasjagu kapis leiduvatest aed- ja juurviljadest. 
Küll aga peaks autentsesse rooga kuuluma kookospiim.

Valmistamine (4-le): prae paki sisu 2 spl kuumas õlis ~30 sekundit, keera kuumus maha ning lisa 440 ml kookospiima, hakitud kapsast, rohelisi ube, tofut või muud meelepärast (kokku võiks aedvilju ja tofut olla koguseliselt u 450 g). Keeda 20 minuti ja serveeri riisiga.

Koostisosad: tšilli, SOJAoa õli, sibul, sool, galangal, küüslauk, šalottsibul, suhkur, ingver, sidrunhein, kurkum, ürdid ja vürtsid. Pärast avamist kasutada koheselt.

Toitumisalane teave 100 g kohta:
energia: 2350 kJ / 568 kcal
rasvad: 51 g
– millest küllastunud 18 g
süsivesikud: 24 g
– millest suhkruid: 5,4 g
kiudained: 3,8 g
valgud: 1,9 g
sool: 4,7 g

 

  • Tootja: AHG
  • Riik: Tai
  • Toote kaal: 50g

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Indoneesia köögivilja karri”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.