Hiina mustad seened Mu Err ehk pilve kõrvad

2.99 


Kliendi hinnang:
5.00 out of 5
(6 arvustust)

Laost otsas

  • Laost otsas
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al 30 EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Hiina mustad seened Mu Err ehk pilve kõrvad 50 g

Hiina mustad seened Auricularia auricula-judae ehk paljas kõrvtarrik suppide, vokkide jm toitude valmistamiseks. Aasia köögis, eriti Hiinas, väga levinud koostisosa.

Hoia seeni vähemalt 80 kraadises vees minimaalselt 10 minutit ning pärast loputa puhta voolava vee all. Võid seeni leotada ka jahedas vees umbes tund, kuid kuumtöötle enne söömist. 

Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia: 171 kcal
Rasvad: 1 g
– millest küllastunud 0 g
Süsivesikud: 67 g
– millest suhkruid 0 g
Valgud: 9 g
Sool: 0 g

  • Tootja: HS
  • Riik: Hiina
  • Toote kaal: 50g

6 arvustust tootele Hiina mustad seened Mu Err ehk pilve kõrvad

  1. 5 out of 5

    Väga head seened seened.

  2. 5 out of 5

    Millal jälle müüki tulevad?

  3. 5 out of 5

    Ramenite ja wokide juures väga vajalik seen nagu eelnevalt juba mainitud
    Kevadrullides olen samuti kasutanud 🙂

  4. 5 out of 5

    Väga äge üllatus! Äge krõmps tekstuur, nagu seakõrvadel, maitse suht olematu. Tore lisa roogadesse üllatama oma krõmpsuga. Lihtne valmistada.

  5. 5 out of 5

    Olin nii positiivselt üllatunud nendes seentes. Nii hea tekstuuriga, mõnusalt krõmpsuvad. Lisasin neid miso ramenile, aga proovin kindlasti ka wokiroogades kasutada. Paisuvad ka väga hästi, väikesest kogusest saab ikka korraliku portsu 🙂

  6. 5 out of 5

    Seenesõbrana on mul muidugi ülimalt hea meel, et ma need seened avastasin.
    Ma jumaldan nende krõmpsuvat struktuuri. Lisan hiina musti seeni paljudesse toitudesse: suppidesse, wokkidesse, seenekastmetesse jne jne. Wokiroas on nad lausa kohustuslik element. 🙂
    Kuna hiina mustadel seentel puudub tuge seene maitse ja aroom, siis võib neid tegelikult igale poole lisada, ei maksa peljata, et seene maitse hakkab domineerima. Krõmpsumine annab toidule huvitavaid nüansse juurde. Ühest suurest pakist jagub mitmeks korraks, sest seened paisuvad leotamisel tohutult!
    Peale leotamist kuivatan seened paberiga, tükeldan ja praen läbi, lõpus panen natuke ka oma lemmikmaitseaineid. Alles siis lisan toidu sisse.
    Soovitan kõigile proovida.

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga