Uus

Sake Kizakura Tokubetsu Junmai Yamadanishiki 15% 720 ml

18.85 


Laos

Vali kogus:
  • Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
  • Üle 120 000 täidetud tellimuse
  • Tasuta transport al 30 EUR ostusummast
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Sake Kizakura Tokubetsu Junmai Yamadanishiki 15% 720 ml

 

Sake ehk riisiviin on traditsiooniline Jaapani alkohoolne jook, mida valmistatakse fermenteeritud riisist. See sake on valmistatud eriti kõrge kvaliteediga Yamadanishiki riisist, mida kutsutakse ka “Sake riisi kuningaks”. Tokubetsu Junmai tähendab, et selle sake valmistamisel on riisiterad lihvitud kuni 65% väiksemaks, muutes sake nii erakordselt puhtaks, hästi struktureerituks ja märgatavalt pehme tekstuuriga rafineeritud pruulitud joogiks. Selle sake fermenteerimine võtab aega umbes 2 kuud, muutes tootmise väga aeganõudvaks. Kizakura Tokubetsu sake on elegantne ja hästi tasakaalustatud umamise maitsepaletiga, temas võib tunda õrnu küpse meloni ja värskelt aurutatud riisi noote. Kizakura Tokubetsu Junmai pakub keskmise täidlusega maitseelamust, riisiviinas on tunda selget, kuiva ja rafineeritud lõpumaitset. Yamadanishiki riisi komplekssus loob meeldiva tasakaalu kerge magususe ja pehme, viivitleva umami maitse vahel, mida toetab värskendav happesus, muutes joogi nii nauditavaks ja kergesti joodavaks.

Nautimiseks jahuta oma sake +10 kraadini, nii on jook mõnusalt karge. Või serveeri saket +35-40 kraadi juures, see temperatuur süvendab sake umamisust ja riisi maitsenoote. Sakel on alati olnud tihe seos toiduga – jaapanlased on traditsiooniliselt joonud saket koos söögiga, sest nad täiendavad teineteist. Erinevalt veinist ei püüa sake „võistelda“ toidu maitsega, vaid hoopis täiustab roa maitseid ja tekstuure. See on üks põhjusi, miks traditsioonilistes Jaapani restoranides (see on nüüdseks muutumas) serveeriti kogu einestuse vältel sama saket, sõltumata menüüst. Sake sobib ideaalselt Jaapani roogade nagu sashimi, grillitud valge kala(shioyaki) või tempura juurde, kuna toob toidu maitsed esile, aga ei varjuta neid.

Pruulitud tuntud Jaapani Kizakura pruulikojas, kus kasutatakse traditsioonilisi Kyoto meetodeid. 

Koostisosad: riis, vesi, Koji-hallitus

  • Tootja: Kizakura
  • Riik: Jaapan
  • Toote kaal: 720 ml

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Sake Kizakura Tokubetsu Junmai Yamadanishiki 15% 720 ml”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga