Rogan josh liha karri

2.49 


Kliendi hinnang:
3.00 out of 5
(2 arvustust)

Laos

Vali kogus:
  • Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al 30 EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Rogan josh liha karri (vürtsine)

Asian Home Gourmet India lihakarri rogan josh, 50g. 

Valmistamine 4-le:
vaja läheb
• 1 pakk Asian Home Gourmet rogan josh maitseainepastat
• 1-2 spl taimeõli
• 2 suurt hakitud sibulat
• 350 g lambaliha, lõigatud suupärasteks tükkideks
• 110 ml jogurtit või piima
• 440 ml vett
• värsket hakitud koriandrit peale raputamiseks

Tee nii: kuumuta pannil õli, prae sibulat ja maitseainepastat koos pannil ~2 minutit samal ajal segades. Lisa liha ja prae kõike veel ~5 minuutit. Nüüd keera kuumus madalaks ning lisa vesi ja jogurt (või piim), oota kuni kõik tõuseb keema. Kata pann kaanega ja hauta rooga ~30 minutit. Seejärel hauta ilma kaaneta veel 15 – 20 minutit või kuni liha on pehme ja kaste on paksenenud ning sega aegajalt. 

Koostisosad: SOJAõli, punane tšilli, sool, jahvatatud kurkum, suhkur, ürdid ja vürtsid, muskaatõis, SINEP, vürtsköömen, pipar, koriander. 

Toitumisalane teave 100 g kohta:
energia: 1243 kJ / 297 kcal
rasvad: 25 g
– millest küllastunud 3,9 g
süsivesikud: 11 g
– millest suhkruid 5,2 g
valgud: 1,7 g
sool: 8 g

  • Tootja: AHG
  • Riik: Tai
  • Toote kaal: 50g

2 arvustust tootele Rogan josh liha karri

  1. 3 out of 5

    Eelnevale lisaks, et retseptist jääb aursaamatuks, millal siis karripasta peaks lisama? Niipalju kui saksa keelest aru sain, koos sibulaga?

    • Andrus, aitäh tähelepanu juhtimast! Valmistamisõpetus oli tõesti pisut puudulikult tõlgitud. Tegin parandused, jah, maitseainepasta peaks lisama kohe alguses pannile koos sibulaga.
      Karride puhul on sageli vajalik pikemaajaline hautamine, osa vett tuleks välja aurutada kuni kastme konsistents muutub meeldivalt paksuks. Võib ka proovida tõesti pisut vähem vett lisada või kasutada paksemat jogurtit.

  2. 3 out of 5

    Muidu maitselt ok. Aga sellisel kujul see retsept ei tööta – konsistents jääb nagu vesi. Ilmselt peaks siis kas jogurti/vee vahekorda muutma või kasutama hoopis kookospiima.

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga