Kimchi vürtsisegu
2.75 €
Laos
- Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
-
14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
Tagastatud kaup peab olema kasutamata ja originaalpakendis.
Tagastuse juurde lisada ostu tõendav dokument -
Tasuta transport al 30 EUR ostusummast!
Kui ostate alates 30 eurost, siis postitame teile pakiautomaati tasuta. Kulleriga -50%
- Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.
Kimchi vürtsisegu
Kimchi vürtsisegu 100g. Kuulsa Korea salati kimchi valmistamise maitseainesegu.
Koostisosad: sool, tšilli, jahvatatud küüslauk, paprika, suhkur, sibul, ingver, kuivatatud krevetid, happesuse regulaator E330, valged seesamiseemned.
Kasutamine:
Poolita Hiina kapsas. Hõõru paki sisu kapsale (nipp: võid paki sisu segada vähese veega pastaks, et oleks mugavam kapsalehtede vahele masseerida), lisa rohelist sibulat ja porgandit. Suru karpi ja hoia 1 öö külmikus. Lõika kapsas tükkideks, tõsta 2 ööks suletud karbiga külmikusse. Ongi kimchi valmis.
Kasuta paki sisu ära kohe peale paki avamist.
Toitumisalane teave 100 g kohta:
energia: 942 kJ / 223 kcal
rasvad: 4,3 g
– millest küllastunud 0 g
süsivesikud: 35 g
– millest suhkruid 8,3 g
valgud: 9,6 g
sool: 30, 1 g
- Tootja: Lobo
- Riik: Tai
- Toote kaal: 100g
toivo.tubli321@gmail.com –
Väga heavürtsisegu, mõnusa maitsega, minu lemmik! Magusus, happesus ja teravus on heas bilansis
Aleksandr –
Hästi balanseeritud maitse, piisavalt terav aga mitte domineeritavalt terav. Ainus puudujääk on see et juhendi järgi tehes tuleb suhteliselt kuiva segu kapsale sisse masseerida – mugavam on lisada pulbrisegule väheke vett, ja peale kanda hapukoore konsistentsiga pastat
Gerli | Umami –
Hea mõte see veega segamine! Paneme kirjeldusse juurde.
Eve G –
Väga mugav ja maitsev lahendus. Segasin korralikult ära ning mingisugust “pulbrit” ei jäänud.
Henri –
Väga hea
Muri-Mari –
Ikka ja jälle ostan seda. Maitselt mõnus, piisavalt terav hapu. Kiire ja hea lahendus. Kahjuksaga jääb pulbri tekstuur tunda ja veidi rikub asja. Kui aga suudad sellest üle olla siis hea vaheldus.
Raita Tubli-Saar –
Nii hea ja kerge on sellega Kimchit teha. Olen hea hulga töökaaslasi sellega kimchit sööma pannud.
Mts –
Minu arvamus on eelnevale täiesti vastupidine – kõige parem variant, mida siiamaani proovinud olen, ja proovinud olen kõike: algusest-lõpuni-ise-kimchit kõikvõimalikes variantsioonides, hapukapsa kimchit, ja valmis kimchit. Valmis kimchi oli minu jaoks liiga vänge, see anšoovis on veidi liiast ja muudab kogu kupatuse liiga soolaseks ja vängeks, pidin pool ära viskama. Lisaks on see täiesti mõttetult kallis. Täiesti ise tehes võib aga kergesti ainete kogustega mööda panna. Peaks ka siiski teadvustama, et kimchi ei ole mingi tervislik “supertoit”, nagu räägitakse, kui mõelda soolahulgale, mida see lõppkokkuvõttes sisaldab. Aga mõõdukalt tarbides on see suurepärane lisand peaaegu kõigele. Nüüd proovisin siis ka keskteed, ehk siis seda pulbrit – ja tulemus on vapustav, pole nii head kimchit veel saanud. Et pulbrimaitset vms. vältida, ei tasu lihtsalt sellega liialdada, pigem mõõdukalt sisse määrida ja ühe öö toatemperatuuril seista lasta. Rohelise sibula ja riivitud porgandiga ei tasu aga küll koonerdada.
Sirli –
Selles tootes pidin kahjuks pettuma, sest teatav pulbri maitse jääb domineerima, isegi kui ise lisada kapsale ka porgandit, ingverit jms ning lasta ka toatemperatuuril päeva tõmmata. Soovitan pigem valmis kimchit siit osta!