%

Jaapani sojakaste kojiga

8.95  -10%Tavahind 9.99 


Laos

Vali kogus:
  • Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al 30 EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Jaapani sojakaste kojiga

Jaapani sojakaste kojiga, 120 ml. Premium kvaliteediga Jaapani sojakaste ehk shoyu koji’ga on valmistatud mereäärses Ishikawa prefektuuris järgides traditsioone ning vaid kõige puhtamaid kohalikke koostisosi. Sojakastmele on lisatud naaberprefektuuri Toyama päritolu riisi-koji‘t. Puhta, maheda ja rikkaliku paletiga sojakaste sobib kasutamiseks nii toiduvalmistamisel kui dipikastmena. 

Koji on riis (või ka nisu või soja), millele on lisatud fermenteeriv kultuur Aspergillus oryzae. Kojit kasutatakse Jaapanis ammustest aegadest näiteks sake, miso või sojakastme valmistamisel.
Hiljem on kojit hakatud kasutama ka maitsestamisel, nagu selleski sojakastmes. Fermenteerimisprotsessi käigus eraldub kojis glutamaat, mis omakorda tekitabki meie keelel tugeva ja meeldiva umami maitseaistingu.

Naogeni tehas valmistab sojakastmeid juba aastast 1825. Naogeni sojakastmed on valmistatud toitaineterikkast enrei sojaoast ning valmistamiseviis tagab sojakastmele puhta, maheda, samas rikkaliku maitsepaleti. 

Koostisosad: SOJAkaste, shoyu-koji (SOJAkaste, riisi-koji, vesi), vesi. Sisaldab SOJA ja GLUTEENI. Pärast avamist hoida külmkapis.

Toitumisalane teave 100 g kohta: 
energia: 602 kJ/ 144 kcal
rasvad: 0,9 g
– millest küllastunud 0 g
süsivesikud: 27,5 g
– millest suhkruid 0,5 g
valgud: 6,5 g
sool: 9,3 g

  • Tootja: Naogen Soysauce Co., Ltd
  • Riik: Jaapan
  • Toote kaal: 120ml

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Jaapani sojakaste kojiga”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga