Virsiku – halloumi vardad
Imelihtne ja tõeliselt maitsev kõrvalroog nii grillipidudeks kui ka õhtusöögi kõrvale. Kõik saab enne valmis teha, et siis vardad peo käigus kiirelt grillil kuldseks küpsetada. Eriti hea kaaslane linnulihale.
Servings
4le

Servings
4le

Instructions
  1. Eemalda virsikutelt kivid ja lõika viljad sektoriteks, lõika juustust väiksemad kuubikud. Torka neisse grilltikuga augud. Piki rosmariinioksale või grilltikule vaheldumisi virsikusektor ja halloumi-tükk. Pintselda oliiviõliga ja grilli (või prae) kuldseks. Tõsta vardad vaagnale, puista peale veidi musta pipart, nirista üle oliiviõli ja mee või agaavisiirupiga. Puista peale hakitud pistaatsiapähkleid.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.