Lõhe nori rull ja wakame-seesami salat Ume ploomiga
Servings
2portsjonit

Servings
2portsjonit

Instructions
Rullid
  1. Eemalda ettevaatlikult lõhe nahk. Lõika filee ca 4 cm laiusteks piklikeks viiludeks. Pintselda lõhetükid igast küljest sojakastmega. Aseta lõhe wasabilehe äärde ja rulli nagu sushit, norileht tihedalt kalatüki ümber.

  2. Kui kogu kalatükk on noriga ümbritsetud, siis lõika kääridega ülejäänud norileht ära. Kinnita noriäär lõherulli külge õhukese wasabipasta triibuga. Keera rull toidukilesse ja pane ca 5 minutiks külmkappi. Tee nii kõigi lõhetükkidega.

  3. Kuumuta pannil ca 0,5 cm paksune kiht toiduõli. Prae lõherulle igast küljest mõned minutid ja tõsta need siis ettevaatlikult köögipaberile nõrguma. Lõika hästi terava noaga ca 1,5-2 cm paksused viilud ja serveeri wakame salatiga.

Salat
  1. Vala vetikatele keev vesi ja leota neid ca 5 minutit (kui Su wakame pakendil on valmistamise juhend veidi erinev, siis järgi seda). Kurna vetikad, suru üleliigne vesi välja ja kuivata kergelt köögipaberiga.

  2. Haki vetikad peenemaks. Sega kokku sojakaste, riisiäädikas, seesamiõli, tšilli ja suhkur. Vala kaste vetikatele ja sega läbi. Sega juurde seesamiseemned ja serveeri lõhe-nori rullide kõrvale!

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.