Krevetisalat maasikate ja palsamiäädika pärlitega
Tõeline suvesalat, kus kohtuvad kreveti kergus, maasikate ja arbuusi magusus, kurgi ja ürtide värskus ning palsamiäädika tummisus!
Servings
4le

Servings
4le

Instructions
  1. Pese kurk. Koori veidi ja lõika õhukesteks viiludeks. Lõika arbuusist ampsu suurused tükid. Pese maasikad, eemalda saba ja lõika veeranditeks. Sulata krevetid, eemalda koored (kui kasutad koorimata krevette) ja prae krevette oliiviõlis, kui kasutad tooreid, kuni nad on roosad. Maitsesta soolaga. Eemalda pannilt. Loputa palsamiäädika pärleid külma vee all sõelal. Valmista salatikaste – selleks vispelda mee äädikat ja oliiviõli, kuni need ühtlase paksema emulsiooni moodustavad.

  2. Sega kausis kurgiviilud, arbuus, maasikad ja krevetid. Lisa salatikaste ja sega kergelt läbi. Laota salat vaagnale, puista üle värskete ürtidega. Jahvata peale pipart ja maitsesta vähese soolaga. Kõige lõpuks tilguta salatile maitse järgi palsamiäädikat

Recipe Notes

Meie veinisoovitus: Valge vein Harmonie Blanc AOC 2022

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.