Kerge salat Jaapani kirsiõite nuudlitega
Kevad on Jaapanis ärkamise ja kirsiõite aeg. Siis kasutatakse kirsiõisi nii toitude valmistamisel kui kaunistamisel. See salat sobib hästi kevade tervitamiseks, aga samas igal aastaajal värskendavaks kergeks eineks!
Servings
4le

Servings
4le

Instructions
  1. Aja potis vesi keema. Lisa dashi puljongipulber. Maitse ja lisa soola vajadusel. Lisa nuudlid keevasse vette ja keeda ca 3 minutit, kuni need on pehmed, aga al dente. Tõsta tassitäis dashivedelikku kõrvale. Kurna nuudlid ja loputa need külma veega kergelt läbi. Lao taldrikutele kõige alla nuudlid, neile kurgi – ja lõheviilud, pisut vetikate salatit, edamame ube. Puista üle gomasio soola ja rohelise sibulaga. Serveeri salatit Jaapani yuzu ja wasabi kastmega. Soovi korral võid kastme asendada ka ponzu või yuzu ponzuga!

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.