Limafood
Kõik sai alguse aastal 1957, kui Pierre Gevaert tutvus makrobiootilise toitumise alusepanija George Ohsawa´ga. Tervisliku toidu teemasse süüvinuna otsustas Pierre asuda tasakaalustatud toitumist propageerima ning lõi Lima® brändi. Bränd sai oma nime George Ohsawa abikaasa Lima Ohsawa järgi. Aasta hiljem valmis Lima® köögis esimene hapuleivad, riisikoogid, täistera helbed, miso ja tamari. Kõik Lima® tooted on valmistatud nii, et need oleks head inimestele, planeedile ning rahuldaksid ka nõudlikku maitsemeelt.
Lima® eelistab alati orgaaniliselt toodetud tooteid, täisteratooteid, taimseid valke, küllastumata rasvhappeid ja aeglaseid rafineerimata suhkruid. Kõik tooted on kunstlike maitse- ja säilitusainete ning taimekaitsevahendite vabad. Selle kindlustamiseks tehakse igal aastal üle 15000 kontrolli. Lima® ekspert laboratoorium pani 1974. Aastal aluse üle-Euroopalisele orgaanilise toidu kvaliteedikontrollile.
Lima® toitumispõhimõtted:
- Taimsed valgud, mis on tervislikud ja taastuvad, mõeldes samal ajal ka ökoloogilisele jalajäljele
- Tervislike oomega rasvhapete rikkad tooted
- Lai tootevalik sh snäkid, et pakkuda võimalust toituda mitmekesiselt
- Tervislikud toidud, mis aitavad kaasa keha ja vaimu harmoonia tagamisele