Uus

Kuskuss

1.95 


Laos

Vali kogus:
  • Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al 30 EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Kuskuss

Kõrgema kvaliteedi kõvanisujahu kuskuss Itaaliast, 500 g. Kuskuss (couscous) on Traditsiooniline roog Põhja-Aafrikas, eriti riikides nagu Maroko, Tuneesia, Alžeeria ja Liibüa. Kuskuss on tehtud väikestest nisugraanulitest ja selle valmistamine käib kiiresti. Ühtlasi on see väga mitmekülgne lisand, mida võib kastmete, lihade jm kõrvale serveerida nagu riisigi. Suurepärane lisand näiteks lambaliha juurde. Võid segada kuskussi ka Vahemere hõnguga salatisse koos kikerherneste ja röstitud tomatitega ning asendada sellega retseptides kinoad või bulgurit. Maitseb hästi, kui segada juurikatega nagu lillkapsas, rooskapsad ja niristada peale tahini-kastet. Eriti hästi sobib kuskuss sidruni ja värskete ürtidega. Proovi ka kuskussi Maroko vürtsisegu raz el hanoutiga.
Valmistamiseks (2 – 4 inimesele) aja 250 ml vett keema, maitsesta natukese oliiviõli ja soolaga. Keera kuumus ära ning lisa vette 250 g kuskussi, lase sel paar minutit vett endasse imeda. Lisa siis mõni tükike võid ja kuumuta tasasel tulel kübeke veel ning aja kuskuss kahvliga õrnalt kohevile.

Kuskuss on Põhja-Aafrika kultuuris enamat, kui lihtsalt toit. Seda seostatakse külalislahkuse, perekondlike kokkusaamiste ja tähtsate pidustustega. Sageli serveeritakse sealsetes maades kuskussi just reedeti, sest reede on islamiusus püha päev, või siis ka suurtel ühistel kokkusaamistel näiteks festivalide raames.

Koostisosad: durum nisujahu
Võib sisaldada SOJA, SINEPIT ja LUPIINE.
Säilitada jahedas ja kuivas.

Toitumisalane teave 100 g kohta:
energia: 1487 kJ/351 kcal
rasvad: 1,5 g
– millest küllastunud 0,4 g
süsivesikud: 71 g
– millest suhkruid 2 g
valgud: 12 g
sool: 0g
kiudained: 2,5 g

  • Tootja: il Molino
  • Riik: Itaalia

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Kuskuss”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga