Uus

Itaalia polenta maisijahu
  • gluteenivaba EL sert tahis

2.35 


Laos

Vali kogus:
  • Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al 30 EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Itaalia polenta maisijahu

Polenta on traditsiooniline Põhja-Itaalia roog maisijahust, mida saab serveerida mitut moodi. IlMolino peene jahvatusega Itaalia maisijahu (Fioretto) saab kasutada ka küpsistes ja küpsetistes. Polenta aga on pudrulaadne toit, mida maitsestatakse puljongiga, vahel lisatakse ka Parmesani või võid. Polentat keedetakse hoolikalt segades tasasel tulel kuni tund. Värskelt valminuna on polenta kreemjas ja pehme ning seda serveeritakse lihakastmete ja hautiste kõrvale. Kui polenta jahtub, siis see taheneb ning seda on võimalik lõigata ning seejärel grillida või praadida ning selliselt nauditakse polentat Itaalias samuti sageli. Süakse riisi, pasta või kartuli alternatiivina, grillitud polentale lisatakse juurde liha, aedvilju, seeni või niristatakse peale lihtsalt oliiviõli ning raputatakse imelist Parmesani.
Ajalooliselt oli polenta talupoegade roog – see oli lihtsasti valmistatav ja toitev. Kaasajal süüakse polentat nii Itaalia kodudes kui serveeritakse gurmeerestoranides.
Polenta jahu on gluteenivaba [IT-087-006].

Koostisosad: peene jahvatusega maisijahu.
Võib sisaldada jälgi sojast ja sinepist.
Säilitada kuivas ja jahedas. Pärast avamist on soovitatav kallata jahu ümber suletavasse anumasse.

Toitumisalane teave 100 g kohta:
energia: 1488 kJ/351 kcal
rasvad: 1,3 g
– millest küllastunud 0,3 g
süsivesikud: 76 g
– millest suhkruid 0,8 g
valgud: 7 g
sool: 0 g
kiudained: 3,6 g

  • Tootja: il Molino
  • Riik: Itaalia
  • Toote kaal: 1kg

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Itaalia polenta maisijahu”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga