Kasutame oma veebisaidil küpsiseid selleks, et pakkuda Teile parimat külastuskogemust. Andes selleks oma nõusoleku salvestatakse küpsised Teie seadmesse ning me saame Teie veebikogemust personaalsemaks muuta ja koguda kasulikku teavet selle kohta, kuidas külastajad meie veebilehte kasutavad. Kui klõpsate valikul "Nõustun", salvestatakse teie arvutisse kõik küpsised. Seadete muutmiseks klõpsake "Vaata valikuid".
Tehniline salvestamine või juurdepääs on rangelt vajalik õigustatud eesmärgil, et võimaldada konkreetse teenuse kasutamist, mida tellija või kasutaja on selgesõnaliselt taotlenud, või ainuüksi elektroonilise sidevõrgu kaudu kommunikatsiooni edastamise eesmärgil.
Tehniline salvestamine või juurdepääs on vajalik õigustatud eesmärgil, et salvestada eelistusi, mida tellija või kasutaja ei ole taotlenud.
Tehniline salvestamine või juurdepääs, mida kasutatakse ainuüksi anonüümsetel statistilistel eesmärkidel. Ilma kohtuliku läbiotsimiskäsu, Interneti-teenuse pakkuja vabatahtliku nõusolekuta või kolmanda osapoole lisadokumentideta ei saa tavaliselt sel eesmärgil salvestatud või kättesaadavaks tehtud teavet kasutada teie tuvastamiseks.
The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Tehniline salvestamine või juurdepääs on vajalik kasutajaprofiilide loomiseks reklaamide saatmiseks või kasutaja jälgimiseks ühel veebilehel või mitmel veebilehel sarnastel turunduseesmärkidel.
Mariann –
Musta oa panniroa lahutamatu kaaslane + essential rukkileiva taignasse.
luulest –
Kahju, et ei saanud seda toodet. Sain küll teise toote asenduseks. Tänud! Ei tea, millal tuleb jälle?
Gerli | Umami –
Kahju, et te ei saanud meilt toodet, mida vajasite! Loodame peatselt uuesti lattu saada, täpset aega kahjuks ei oska öelda, aga saadame teile mailile selle saabumisest teavituse. 🙂
Kristiina Toivanen –
Väga hea toode, kasutan seda hakklihast Kebab´ide segus. Retsept Joel Ostrati maitserännakutelt, vist Türgis. Ilma koriandrita on võimatu seda maitset saada. Oleks nagu kotlet, aga maitse poolest on kaugel kotletist, palju parem. Lihtsalt uskumatu, kuidas maitsestus muudab tavalise hakklihataigna tundmatuseni ja koriander on kõige olulisem selles hakklihasegus. Kotletist erisab veel see, et saia või riivsaia ei ole ei segus ega paneeringus. Pehmuse, mahlasuse tagamiseks peab lisama hakklihasegusse röstitud, mikseriga peenestatud juurvilju: porgand, peet või midagi muud. Mina lisasin peeti. Kuna täpset retsepti ei leidnud lubatud leheküljelt. Väga hea. Otsige, katsetage.
Kristiina Kaarna –
Talvel igapäevane külaline köögis
Triin Reilson –
Tugeva maitse ja lõhnaga kvaliteetne toode. Täpselt see, mida ühelt vürtsilt ootan.