Gyoza vürtsikate aedviljadega
-
6.35 €
Laos
- Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
-
14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
Tagastatud kaup peab olema kasutamata ja originaalpakendis.
Tagastuse juurde lisada ostu tõendav dokument -
Tasuta transport al 30 EUR ostusummast!
Kui ostate alates 30 eurost, siis postitame teile pakiautomaati tasuta. Kulleriga -50%
- Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.
Gyoza vürtsikate aedviljadega 400 g
NB! Tegemist on sügavkülmutatud tootega ning läbi e-poe tellides tuleb arvestada, et toode sulab transpordi käigus.
• Kui soovid seda toodet siiski omal vastutusel tellida, on vajalik lisada märkuste lahtrisse tekst – tellin omal vastutusel sügavkülma toote.
• Umami OÜ ei vastuta tellimuse saatmisel sulamisest tulenevalt võimalikest hilisematest kvaliteediprobleemidest.
Jaapanipärased pelmeenid ehk gyozad vürtsika aedviljatäidisega.
Valmistamine: Auruta külmunud gyozasid 6 – 8 minutit, või kuni gyozad on valmis. Frittimiseks aseta külmunud gyozad 3 minutiks 160°C õlisse.
Ahjus valmistamiseks tee gyozad kokku meelepärase kastmega ning küpseta 200°C juures 15 minutit.
Võid teha praepannil ka nii: aseta gyozad lame külg allapoole pannile, kuhu on eelnevalt lisatud veidi õli. Prae alt kuldseks, seejärel lisa ~150ml vett ning kata pann tihedalt kaanega. Auruta gyozad pealt pehmeks, ~5 min. Eemalda kaas ja lase vajadusel veel kogu alles jäänud vedelikul ära aurata.
Sulanud toodet mitte uuesti külmutada.
Koostisosad: täidis 60% (aedviljad 61% [kapsas, sibul, porgand, murulauk, küüslauk], vesi, tofu [SOJAoad, vesi], SOJAkaste [vesi, sool, SOJAoad, NISUjahu, suhkur, maltodekstriin], bataadinuudlid [bataaditärklis, vesi], vürtsisegu, tekstureeritud SOJAvalk, röstitud SEESAMIõli, NISUjahu, suhkur, ingver, ürdid); tainas 35% (NISUjahu, vesi, rapsiõli, sool).
Toitumisalane teave 100g kohta:
Energia 634 kcal /150 kJ
Rasva 2 g
millest küllastunud 0,2 g
Süsivesikud 26 g
millest suhkrud 1,9 g
Valke 5,4 g
Soola 1,1 g
- Tootja: AYUKO
- Riik: Leedu
- Toote kaal: 400g
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.