Korea BBQ marinaad sealihale

3.39 


Kliendi hinnang:
5.00 out of 5
(1 arvustust)

Laos

Vali kogus:
  • Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al 30 EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Korea BBQ marinaad sealihale

Korea BBQ marinaad sealihale, 280g. Korea gochujangi bulgogi BBQ marinaad sealihale kombineerib kaks Korea armastatud asja – Korea fermenteeritud tšillipasta gochujangi ja bulgogi liharoa. Bulgogi marinaadis olev liha on ühtaegu nii soolakas kui magus – maitset annavad peamiselt sojakaste, suhkur, küüslauk. Lisades sinna juurde veel gochujangi teravuse ja soolakas-magusa ning suitsuse meki ning tulemuseks saadud BBQ liharoog on üks nüansirikas maitseelamus! Korea gochujangi bulgogi marinaad on ideaalne sealihal, kuid sobib kasutamiseks ka vorstikestel, kana-, lamba-, kalkuni- või veiselihaga.

Koduse marinaadi valmistamisõpetus: marineeri 450g liha 135g marinaadis vähemalt 30 minutit, maitserohkema tulemuse saavutamiseks lase lihal üleöö külmkapis marineeruda!

Koostisosad: gochujang (tapioki siirup, vesi, pruun riis, punase tšilli pulber, sool, alkohol, SOJAuba, küüslauk, sibul), suhkur, vesi, punase tšilli maitseaine (punase tšilli pulber, vesi, sool, küüslauk, sibul), sool, pärmiekstrakt, alkohol (värskuse säilitamiseks), küüslauk, pärmipulber (pärmiekstrakt, dekstriin), modifitseeritud maisitärklis E1422, ingver, maitsetugevdajad E627 ja E631, värvaine E160c, musta pipra pulber, happesuse regulaator E330, capsicumi õlivaik, paksendaja E415.

Ei sisalda maisisiirupit, kunstlikke lõhna- ja maitseaineid, kunstlikke säilitusaineid ega MSG-d. Enne kasutamist raputada! Hoida kuivas ja jahedas, pärast avamist külmkapis.

Toitumisalane teave 100 g kohta:
energia: 862 kJ / 206 kcal
rasvad: 1,2 g
– millest küllastunud 0,3 g
süsivesikud: 46 g
– millest suhkruid 37 g
valgud: 3,4 g
sool: 5,3 g

  • Tootja: O'Food
  • Riik: Lõuna-Korea
  • Toote kaal: 280g

1 arvustus tootele Korea BBQ marinaad sealihale

  1. 5 out of 5

    Vürtsisõbrale soovitan kindlasti. Keskmise eestlase jaoks sama kui habanero, suu õhetas pool tundi. 😁

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga