Röstitud maguskartuli ja kitsejuustu salat
Värske, kerge ja maitserohke salat. Sobib hästi pidulaudadele ja grillitud liha või kala kõrvale serveerimiseks!

Instructions
  1. Koori maguskartul. Lõika piklikeks fiikartuli kujulisteks tükkideks. Laota need ahjuvormi. Nirista peale 2 spl oliiviõli ja puista peale tšillihelbeid ja küüslauguhelbeid (võib jahvatada/uhmerdada peenemaks). Rösti 200 kraadini kuumutatud ahjus kuni maguskartul on ilusti kuldne ja läbi küpsenud. Tõsta ahjust välja ja lase jahtuda.

  2. Pese ja kuivata rukola. Laota salativaagnale. Puista peale hakitud rohelist sibulat ja basiilikut. Laota üle salati laiali röstitud maguskartulid ja purusta peale kitsejuustu. Nirisita salatile ülejäänud oliiviõli ja datliäädikas. Maitsesta soola ja pipraga ja serveeri kohe!

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.