Röstitud maasika ja rabarberi külmsupp kookose vahukoorega
Tõeliselt suvine magustoit, mis ei vaja täpset retsepti ega pikka valmistamist.

Instructions
  1. Laota ahjuvormi puhastatud maasikad ja rabarberid. Puista üle roosuhkru ja kaneeliga. Küpseta 180 kraadi juures ca pool h. Lase jahtuda ja purusta saumikseriga ühtlaseks. Maitse ja maitsesta vajadusel üle. Tõsta serveerimiseni külmikusse.

  2. Kui kasutad kookoskoort, siis ära purki raputa ja pane see ööseks külmkappi. Ava ettevaatlikult purk, selle sisu peaks olema eraldunud – vedel poolläbipaistev kookosvesi eraldi ja paks tihke kookoskoor eraldi. Tõsta paks koorene osa kaussi, vahusta kergelt mikseriga.

    Kui kasutad kookose vahukoort, siis loksuta purki korralikult enne avamist. Vahusta mikseriga.

    Maitsesta purustatud tonka oa või vanillipastaga ja magusta tuhksuhkru või steviaga magusainega. Tõsta serveerimiseni külmikusse.

  3. Serveeri maasika-rabarberi külmsuppi kaussides lisades igasse kaussi ka lusikatäie kookose vahukoort.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.