Kihiline smuuti pannigranolaga
Pannil isetehtud granola ehk röstitud müsli tegemine on lihtsamast lihtsam. Valminud krõbeda maiuse kasutusotstarbeid on otsatult, alates hommikusele jogurtile lisamisest kuni smuutidega koos nautimise või praetud banaanide kõrvale serveerimiseni. Meie panime oma granola aga kihilise smuuti peale, millele mõnusat maitset ja tervislikkust lisasime kakao, banaanide, maapähklivõi, mango ja chia seemnetega.

Instructions
  1. Tee granola. Selleks kuumuta pannil kookosõli, lisa kaerahelbed, hakitud pähklid ja suhkur. Prae pidevalt segades, kuni segu muutub kuldseks ja krõbedaks. Ära kõrbema lase. Lase jahtuda ja hoia kaane all purgis.

  2. Smuuti jaoks sega 100ml kookospiima, mangopüree ja laimimahl. Tee saadud segu pooleks ja lisa poolele segule chia seemned. Lase chia seemnetel ca 10 minutit paisuda. Valmista banaani-kakao segu. Selleks purusta banaanid, lisa neile maapähklivõi, kakao ja 100ml kookospiima. Lao saadud segud kihiti klaasi – alla chia seemnetega segu, peale banaani-kakao segu ja kõige üles mangosegu. Puista üle granolaga ja serveeri.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.