Puhasta liha kelmetest. Hõõru liha oliiviõliga ja tõmba liha ümber tihedalt toidukile. Hoia liha ca 30 minutit enne küpsetamist toatemperatuuril. Grilli liha igast küljest kuldpruuniks või prae pannil võis. Kui valmistad liha ahjus, siis järelküpseta liha ahjus 180C kraadi juures mõned minutid (ca 5 minutit, kui sulle meeldib toorem ja punasem liha, kui eelistad küpsemat, siis kauemaks). Kui valmistad liha grillil, siis keera liha fooliumisse ja tõsta grilli äärele või ülemisele restile järelküpsema. Võta liha ahjust või grillilt ära, kui see on veel grammike vähem küps, kui soovid seda süüa. Tõsta liha taldrikule ja kata fooliumiga. Lase lihal ca 5 minutit veel niimoodi “puhata”. Nüüd lõika lihast terava noaga õhukesed viilud ja puista peale veidi kvaliteetset soola.