Viigimarja toorkook vanillikreemiga
See on üks uskumatu kook – esiteks valmib ilma küpsetamata (ehk toortoit), teiseks täiesti taimne, kolmandaks koosneb ainult tervislikest koostisainetest (ja siia ei ole lisatud suhkrut), neljandaks näeb ilus välja ja viiendaks maitseb ka veel hästi!

Instructions
  1. Leota India pähkleid ja datleid öö läbi vees. Poolita datlid ja eemalda kivi. Koogipõhja valmistamiseks pane kõik põhja koostisained köögikombaini ja purusta, kuni saad ühtlase segu, mis hakkab sõrmede vahel kokku. Kata vorm (ca 10*20cm) küpsetuspaberiga, lisa saadud segu ja suru kõvasti kokku ja ühtlaseks. Tõsta vähemalt 2 tunniks külmikusse.

  2. Kreemi valmistamiseks kurna India pähklid. Tõsta need köögikombaini ja purusta. Lisa vähehaaval kookospiim, siirup ja pikuti pooleks lõigatud vanillikaunast välja kraabitud seemned. Purusta köögikombainiga kuni saad täiesti ühtlase kreemise massi. Lisa kookosjahu ja sega kergelt veel köögikombainiga läbi. Laota saadud kreem ühtlase kihina koogipõhja peale. Tõsta kook sügavkülmikusse.

  3. Tõsta kook sügavkülmikust välja ca 15 minutit enne serveerimist. Kaunista õhukeste viigimarjaviiludega (või apelsini või virsikuga) ja lõika viiludeks.

Recipe Notes

Retsepti idee: secretsquirrelfood.com

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.