Tonka panna cotta mangodega
Selliselt valmistatud panna cotta on nagu troopika taldrikul. Siidisele panna cottale lisavad troopilisi maitseid tonka uba, vanill, mandariin, mangod, laim ja rumm. Lisaks on seda väga lihtne valmistada ja see on peaaegu suhkruvaba.

Instructions
  1. Pane želatiinilehed külma vette. Sega potis piim, koor, uhmris peeneks purustatud tonkaoad, vanillipasta ja mandariinipulber. Lase keema tõusta ja tõsta siis tulelt. Pigista želatiinist üleliigne vesi välja ja sega želatiin kuuma kooresegu sisse. Sega kuni see on täielikult sulanud. Jaota panna cotta portsjonvormidesse ja tõsta külmikusse. Vormist söömiseks on panna cotta valmis ca 3 tunni pärast. Kui soovid seda vormist välja kummutada ja taldrikul serveerida, siis peaks minimaalselt 5 tundi ootama.

  2. Serveerimiseks valmista ette mangod. Selleks koori mango ja lõika viljaliha väikesteks kuubikuteks. Sega potis suhkur, rumm ja laimipulber. Lase keema tõusta ja sega, kuni suhkur on sulanud. Keeda veel pisut edasi, kuni rummisiirup saab kuldse jume. Vala siirup mangodele ja sega läbi. Lisa peeneks hakitud värsket münti. Lase pisut jahtuda ja serveeri panna cottal.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.