Soola ja pipra kalmaarid
Värskust täis kerge aasiapärane mereanniroog. Mõnus kergeks lõunaks või eelroaks, väikseks suveroaks või klaasi jaheda veini või õlle kõrvale.

Instructions
  1. Kuivata kalmaar köögipaberiga. Lõika rõngasteks. Kuumuta potis rafineeritud kookosõli (või näiteks maapähkliõli). Sega kausis kokku must pipar, purustatud Sichuani pipar, sool ja maisitärklis. Lisa kalmaarirõngad ja sega, et need saaksid jahuseguga ühtlaselt kokku. Friti kalmaarirõngaid mõne haaval 1 minut, tõsta köögipaberile nõrguma. Jäta veidi õli potti alles ja prae kergelt läbi roheline sibul, küüslauk ja tšilliviilud. Tõsta need õlist välja ja nõruta. Sega frititud maitsetaimed kokku kalmaaridega. Serveeri laimimahla ja värske koriandriga.

    Idee: Food&Travel

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.