Shirataki nuudli karri
Shirataki nuudlid on suurepärane võimalus saada kõht täis nii, et kaloreid lisandub minimaalselt. Sellepärast kutsutakse neid ka 0-kalori nuudliteks. Karripasta (olgu see siis laksa, punane, roheline või mõni muu karripasta) ja kookospiim on jällegi selline geniaalne kooslus, mis võimaldavad maitserohke aasiapärase supi imekiirelt valmis meisterdada. Siinses retseptis kohtuvadki kiire karri ja madala kalorsusega shirataki nuudlid!
Servings
2-3le

Servings
2-3le

Instructions
  1. Aja vesi potis keema. Lisa puljongipakk ja keeda 5 minutit. Eemalda puljongipakk (pigista liigne vedelik sellest supi sisse, seal on veel palju maitset peidus). Lisa kookospiim ja lase keema tõusta. Nüüd lisa laksa- või karripasta ja sega edasi kuumutades, kuni see on täiesti lahustunud. Maitse ja lisa vajadusel kalakaste. Kui kasutad krevettide asemel kanafileed, siis lõika see tükkideks ja lisa supi sisse. Keeda, kuni kana on küps.

  2. Loputa sõelal shirataki nuudlid. Kui kasutad puhastamata krevette, siis eemalda pea ja kest, tee seljale madal sisselõige ning eemalde seljalt seljaveen. Lisa nuudlid keevasse karripuljongisse ja keeda paar minutit. Lisa krevetid ja edamame oad, keeda, kuni krevetid on roosaks muutunud, siis on need valmis. Maitsesta suppi laimimahlaga ja serveeri värske koriandriga!

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.