Pähkline lõhe karri
Kreemine pähklikarri ja krõbeda nahaga lõhe, selles roas on kuhjaga maitset ja lisaks ka silmale ilus vaadata. Lihtne roog, millega argiõhtu särtsakamaks muuta!

Instructions
  1. Sega kokku kookospiim, vesi, 4spl India pähkleid, laimi mahl, karripasta, sojakaste, kalakaste, ingver, küüslauk ja palmisuhkur. Purusta kõik saumikseriga või köögikombainis, kuni pähklid on täielikult kastmega ühtlaseks vedelikuks püreestatud.

  2. Lõika lõhefilee neljaks tükiks. Kuumuta pannil kookosõli ja prae lõhetükke nahk allpool kuni nahk on ilusti kuldne ja krõbe. Tõsta kalad kõrvale, nahapool üleval. Vala pannile kaste, lase keema tõusta ja keeda ca 5 minutit. Nüüd lisa lõhetükid, nahk ülevalpool ja keeda mõned minutid, kuni kala on küps.

  3. Rösti ülejäänud India pähkleid kuival kuumal pannil. Serveeri kala karrit röstitud pähklitega. Juurde sobivad hästi riisinuudlid.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.