Marineeritud sibul barbarissi ja sumahhiga
See gruusiapärane lisand sobib superhästi igasuguse grilli kõrvale, olgu tegu kana, šašlõki, kala või grilljuustuga. Barbariss ja sumahh lisavad hapukat särtsu maitsesse ja lisaboonuseks ka silmailu! Tasub proovida, sest see valmib imelihtsalt!

Instructions
  1. Leota barbarissimarju 20 minutit toasoojas vees. Kurna. Lõika sibul õhukesteks viiludeks ja sega see kausis 2tl soolaga hästi läbi. Jäta 15 minutiks seisma. Seejärel loputa sibul sõelal külma veel all läbi. Pigista kergelt, et üleliigne vesi välja tuleks ja tõsta sibul kaussi. Sega juurde barbariss ja münt. Maitse, kui on tarvis, maitsesta soolaga üle. Serveerimisel puista üle sumahhiga.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.