Kurgi-redise salat umeboshiga
Course
Salatid
Cuisine
Aasia
,
Jaapan
Servings
2
portsjonit
Servings
2
portsjonit
Ingredients
1
tk
pikka kurki
5
tk
redist
2
tl
umeboshi püreed
Vaata toodet
5
tl
mirinit
Vaata toodet
1
tl
agaavi siirupit, võib kasutada ka mett
Vaata toodet
) või palmisuhkrut (
Vaata toodet
3
tl
sojakastet
Vaata toodet
2
tl
laimi mahla
musta pipart
Vaata toodet
1-2
tl
vetikate segu
Vaata toodet
Instructions
Lõika kurgid ja redised viiludeks. Sega kokku mirin, siirup (või suhkrut või mett), sojakaste, laimi mahl. Sega kaste kokku köögiviljadega ja maitsesta musta pipraga. Puista üle vetika helvestega ja serveeri.