Kõrvitsasupp kookospiima ja sidrunheinaga
Kreemine ja siidine sügisesupp, millele särtsu ja soojust lisavad sidrunhein ning kookospiim!

Instructions
  1. Kuumuta pannil õli ja prae selles sibulat ja küüsaluku. Lisa ingver ja õhukesteks viiludeks lõigatud sidrunhein. Prae mõned minutid keskmisel kuumusel ja lisa kõrvitsatükid. Prae veel mõned minutid ja vala panni sisu supipotti.

  2. Pane pott tulele ja vala sellesse ka vesi ja puljongipakike. (Võid kasutada ka 500ml valmis puljongit vee ja puljongipaki asemel). Kata pott kaanega ja keeda ca 30 minutit, kuni kõrvits on täiesti pehme. Tõsta pott tulelt, eemalda puljongipakk ja püreeri supp saumikseriga. Lisa kookospiim, sega, tõsta pott tagasi tulele ja kuumuta supp keemiseni. Tõsta pott kohe tulelt. Vala supp läbi sõela, siis saab see eriti siidine. Maitsesta soola, laimimahla ja soovi korral tšillihevestega. Serveeri värske koriandriga.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.