Kerge kookosdessert röstitud rabarberitega
Selline kookoskreem valmib vaid hetkega ja maitseb rikkalikult, kuigi kaloreid pole ollagi ja suhkru asemel kasutasime kalorivaba steviat. Sobib hästi ka hommikusöögiks ja rabarberite asemel võib peale puistata ka hakitud puuvilju, hooajalisi marju, granaatõuna seemneid, riivitud tumedat šokolaadi vms.

Instructions
  1. Pane kookoskreem kaussi ja vala peale tulikuum vesi. Sega kuni kookoskreem on täielikult lahustunud. Lisa Kreeka jogurt ja sega ühtlaseks. Maitsesta vanilliekstrakti ja steviaga, sega läbi, maitse ja maitsesta vajadusel üle. Jaota saadud kreem klaasidesse ja tõsta need kuni serveerimiseni külmikusse.

  2. Rabarberite röstimiseks kuumuta ahi 200C kraadini. Pese rabarberid ja lõika ca 5cm pikkusteks juppideks. Kui Sul on väga jämedad rabarberi varred, siis lõika need ka pikkupidi pooleks. Sega rabarberid suhkru ja vürtsidega ahjuvormis läbi. Laota need ühe kihina vormi põhja ja kata vorm fooliumiga. Küpseta 15 minutit. Eemalda foolium ja küpseta veel ca 5 minutit. Lase rabarberitel jahtuda.

  3. Serveerimiseks tõsta röstitud rabarberid kookoskreemidele ja naudi!

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.