Kardemoni panna cotta

Instructions
  1. Pane želatiinilehed külma vette likku. Eemalda kardemonikupardest seemned ja uhmerda need pulbriks. Sega potis kokku piim, vahukoor ja suhkur ning lase korraks keema tõusta. Tõsta pott tulelt ja sega juurde kergelt veest tühjaks pigistatud želatiinilehed, apelsiniõievesi ja kardemon. Sega kuni želatiin on täiesti lahustunud. Jaota segu 4 – 6 portsjonvormi, kata toidukilega ja tõsta minimaalselt 3 tunniks külmikusse. Serveeri portsjonvormis või kalluta panna cotta vormist välja taldrikule (selle lihtsustamiseks hoia vormi veidi aega kuumas vees).

  2. Valmista serveerimiseks tsitrusekaste. Selleks fileeri apelsinid (lõika viljaliha tükid sektoreid eraldava kile vahelt välja) ja viiluta kumkvaat. Pigista fileerimisest ülejäänud apelsiniosadest välja mahl. Sega potis kokku apelsin, kumkvaat, pressitud mahl, sidrunikoor, agaavisiirup või mesi ja kaneelikoor või kaneeliõied. Keeda vaiksel tulel 10 minutit. Lase jahtuda. Serveeri panna cottal koos hakitud pistaatsiapähklitega.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.