Hiina kastmes pommu
Servings
2-4portsjonit

Servings
2-4portsjonit

Instructions
  1. Viiluta baklažaanid umbes 1,5-2 cm paksusteks viiludeks. Puista peale veidi soola ning lase umbes 20-30 seista. Kuivata väljaimbunud mahl köögipaberiga. Lõika iga viil neljaks veerandiks. Kuumuta vokkpannil paras kogus õli hästi kuumaks ning voki baklažaani 3-4 minutit kuni see on saanud kuldse jume.

  2. Aseta köögipaberile, et liigne rasv eralduks. Kalla pannilt ülejäänud õli ära ning kuumuta pannil veel 2-3 spl õli. Kuuma õli sisse sega tšillipasta, sega ja lisa siis ingver ja küüslauk.

  3. Eraldi kausis sega omavahel puljong, sojakaste ja näpuotsaga soola. Lisa pannile, samasse kalla ka eelküpsetatud baklažaanid ja hauta veidi aega. Lisa veega segatud tärklis ja sega, kuni kaste on paksenenud. Viimasena lisa äädikas, hakitud roheline sibul ja seesamiõli. Serveeri keedetud basmatiriisiga.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.