Edamame hummus ja togarashi tšipsid
Selle retsepti-idee, mitte ainult ilusa ja tervisliku, vaid ka tõeliselt maitsva, sain Chrissy Teigeni retseptivaramust. Edamame pakub mõnusat vaheldust hummusesõpradele ja Jaapani 7-vürtsisegu shichimi togarashi lisab tšipsidele särtsu!

Instructions
  1. Tee nii: Kuumuta ahi 180°C. Lõika kumbki pita 8 sektoriks. Eralda iga pitasektori tainapooled teineteisest saades igast kaks õhukest sektorit. Sega kausis kokku oliiviõli, sool ja vürtsisegu, sega juurde pitatükid. Sega hästi läbi, et kõik pitatükid saaksid maitsestatud. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ja laota pitasektorid ühe kihina plaadile. Küpseta need ahjus kuldseks, ca 11-13 minutit, pöörates poole küpsetamise pealt tükid plaadil teistpidi. Maitse ja maitsesta vajadusel lisades soola.

  2. Lase suur potitäis soolaga maitsestatud vett keema tõusta. Lisa edamame oad ja keeda 5 minutit. Kurna, aga jäta 60ml keeduvett alles. Purusta saumikseriga või köögikombainis edamamed lisades alles jäetud keeduvee (ära kõike kohe lisa, et hummus liiga vedelaks ei läheks, võibolla pole kogu alles jäetud vett tarviski), tahini, oliiviõli, sidrunimahla, küüslaugu ja soola. Purusta kuni saad ühtlase hummuse. Maitse ja maitsesta vajadusel soolaga.

    Puista soovi korral üle shichimi togarashiga ja serveeri pita tšipsidega.

Recipe Notes

Retsept: Chrissy Teigen

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.