Vietnami lihapallid pruuni riisi nuudlite ja marineeritud köögiviljadega
Need on kõige aromaatsemad lihapallid, mida eales proovinud olen! Tõeline Vietnam Sinu köögis :). Samas ka lihtne roog, millega oma argipäev põnevaks muuta!

Instructions
  1. Marineeri köögiviljad. selleks sega kokku kalakaste, äädikas, suhkur, laimimahl, vesi ja sool. Sega kuni sool ja suhkur lahustuvad. Lõika köögiviljad peenikesteks tikkudeks ja vala neile pool marinaadist. Sega läbi ja tõsta kõrvale.

  2. Lihapallide valmsitamiseks sega kokku kõik nende koostisosad. Veereta saadud segust 20-24 Kreeka pähkli suurust lihapalli ja tõsta need kõrvale.

  3. Meeglasuuri valmistamiseks sega kokku mesi, sojakaste, kalakaste ja laimikoor.

  4. Kuumuta pann ja lisa sellele spl (kookos)õli. Prae lihapallid kuldseks neid aegajalt pöörates. Tõsta lihapallid ahjuplaadile ja vala neile meeglasuur. Sega, kata kergelt fooliumiga ja tõsta madalale kuumusele eelkuumutatud ahju. et need soojad püsiksid.

  5. Keeda riisinuudlid vastavalt pakendi juhistele. Kurna köögiviljad. Jaota nuudlid kaussidesse, nirista neile varem kõrvale pandud pool marinaadist. Tõsta igasse kaussi lihapallid ja pisut meeglasuuri ahjuplaadilt. Tõsta lihapallidele köögiviljad ja puista peale ohtralt värskeid ürte, hakitud maapähkleid ja tšillit. Serveeri soovi korral laimisektoriga.

    Idee: Delicious magazine

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.