Nende rikkalike ja tummiste maapähklivõi küpsiste retsepti saime Little Podi vanilliraamatust. Little Podi vanillipasta lisab pehmetele küpsistele luksuslikku vanillimaitset!
Kuumuta ahi 180C-ni. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga.
Sega kausis kokku jahu, küpsetuspulber ja sool. Teises kausis sega kokku maapähklivõi, agaavisiirup, kookosõli, vanillipasta ja väiksed šokolaaditükid.
Vala jahusegu maapähklivõi segu peale ja sega kuni need omavahel enamvähem segunenud on. Jäta 5 minutiks seisma. Siis sega veel korra kiirelt tainas läbi.
Tõsta teelusikatäied tainast küpsetuspaberile ja suru kergelt kahvliga lamedamaks. Küpseta 10-11 minutit. Ära liiga kaua küpseta, muidu kuivavad küpsised väga ära. Tõsta küpsised ahjust välja ja lase 5 minutit jahtuda. Seejärel tõsta küpsised restile edasi jahtuma.
Recipe Notes
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.