Rösti vürtsköömneid kuumal ja kuival pannil, kuni pannilt hakkab tulema vürtsi aroome. Lisa õli ning hakitud sibul ja küüslauk. Sega, prae keskmisel kuumusel, kuni sibul on klaasjas. Lisa tükeldatud paprika, sega ja prae kergelt läbi. Lisa suitsupaprika, suhkur, loorber, veiniäädikas ja värske hakitud petersell. Sega läbi ja prae 2 minutit. Nüüd lisa ka 1 tl soola, pipar (jäta veidi ka munade jaoks), harissa ja purustatud tomatid. Keera kuumus madalaks, kata pann kaanega ja lase umbes 15 minutit podiseda, kuni saad umbes pastakastme paksusega kastme. Tee kastmesse lusikaga lohud ja löö neisse ettevaatlikult munad. Maitsesta soola ja pipraga. Kata pann uuesti kaanega ja lase veel ca 10 minutit küpseda. Kui armastad seest vedelaid mune, siis tõsta pann tulelt kohe, kui valge tahkub, kui kõvasid mune, siis küpseta paar minutit kauem. Serveeri värske koriandri ja röstsaiaga.