Seesamiseemnetega vutimunad
Mustas tees marineeritud marmorja välimusega munad on Hiinas populaarseks suupisteks. Et suupiste eriti suupärane ja põnev oleks, valmistame seda vutimunade, erinevate seesamiseemnete ja dipikastmega.
Servings
2-4portsjonit

Servings
2-4portsjonit

Instructions
  1. Keeda vutimunad kõvaks. 4 minutist peaks sellest piisama. Jahuta munad, kuivata ja rulli lõikelaual nende koor korralikult katki.

  2. Keeda 400ml vett ja lisa musta tee lehed. Lase vähemalt 5 minutit tõmmata kuni saad kange tee. Kurna teelehed tee seest välja. Lisa tee sisse vutimunad ja pane kauss vähemalt 6 tunniks külmkappi.

  3. Tõsta munad tee seest välja, kuivata ja koori. Pane taldrikule seesami-seemned ja pista iga muna poolest saati seesamiseemnete sisse, eriti ilusa tulemuse saamiseks kasta osad munad mustadesse, osad valgetesse ja osad eriti maitsvatesse punaka tooniga Ume ploomiga seesamiseemnetesse. Säti munad vaagnale. Valmista dipikaste lisades heledale sojakastmele paar tilka seesamiõli! Serveeri väikeste suupistetikkude või kahvlitega.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.