Röstitud rabarber chia-jogurti ja pähkligranolaga
See ilus ja tervislik magustoit sobib nii mõnusaks hommikusöögiks kui uhkeks desserdiks, kas pole?

Instructions
Röstitud rabarber
  1. Pese rabarberid ja lõika paari cm pikkusteks juppideks. Jämedamad varred poolita ka pikkupidi. Laota rabarberitükid ahjuvormi, lisa kaneel, kardemon ja suhkur. Sega kõik korralikult läbi ja laota rabarberitükid nii, et nad oleksid vormis ühtlase õhukese kihina. Küpseta ahjus 180C kraadi juures ca 20 minutit. Sega küpsetamise jooksul paar korda rabarbereid.

Jogurt
  1. Jaga Kreeka jogurt kaheks osaks. Sega ühte osasse chia seemned, maitsesta steviaga. Lisa maitseks laimimahla. Teine osa maitsesta stevia ja vanillipastaga.

Pähkligranola
  1. Kuumuta ahi 160C kraadini. Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga. Sega kokku kõik koostisosad ja sega hästi läbi. Laota saadud segu õhukese kihina ahjuplaadile ja küspeta 20 minutit aegajalt segades.

  2. Pane kokku kihiline dessert – alusta röstitud rabarberiga, lisa chia jogurt, vanilli jogurt ja granola. Naudi!