Pärsia lameleib vürtsika hakklihaga
Selliseid Lähis-Ida maitsetest tulvil lameleibasid on lihtne valmistada, sest nende põhjaks on juba valmis tortillapõhjad. Retsept töötab ühtmoodi hästi nii lamba- kui veiselihaga.

Instructions
  1. Kuumuta pannil õli. Lisa hakitud sibul ja prae paar minutit. Lisa hakkliha ja prae kõrgel kuumusel pidevalt segades, et hakkliha suurtesse tükkidesse ei jääks. Lisa kaneel, küüslaugu pulber ja tšillipulber, sega ja prae edasi kuni liha on täiesti küps. Tõsta pann tulelt ja lisa peeneks hakitud datlid, hakitud petersell, sidruni mahl ja seedermänni seemned. Maitsesta soolaga, et maitsed oleksid tasakaalus. Kuumuta grill või ahju ülagrill. Jaota lihasegu tortillade vahel ja puista üle fetajuustuga. Küpseta 6 – 7 minutit kuni juust pruunistub kergelt. Serveeri kohe!

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.
Retsepti idee: ajakiri Food & Travel