Maroko tagine kana ja oliividega
See tagine viib Su õhtusöögi ajal otse Marokosse maitserännakutele. Külluslik maitse tuleb traditsioonilistest soolatud sidrunitest ja rohelistest oliividest, särtsu lisab harissa ja tagine vürtsisegu.

Instructions
  1. Maitsesta kanakintsusid soola ja tagine vürtsiseguga. Kata need kaanega ja tõsta ööseks külmikusse maitsestuma.

  2. Prae pannil kanakintsud kuldpruuniks. Tõsta need pannilt. Lõika sidrun koos koorega väiksemateks tükkideks (soolatud sidrun on üsna tugeva maitsega, soovitan kasutada pool sidrunit) ja lisa pannile koos hakitud küüslauguga ning prae kergelt läbi. Tõsta kanakintsud tagasi pannile, lisa ca 300 ml keevat vett ja kanapuljongi fond. Lase keema tõusta ja lisa oliivid. Soovi korral lisa ka harissapastat. Kata panna kaanega ja keera kuumus madalamaks. Lase kanal vaikselt podiseda, kuni kintsud on korralikult läbi küpsenud, ca 35-40 minutit. Kõrvale sobib hästi näiteks pärlkuskuss.

Recipe Notes

Meie veinisoovitus: Punane vein Plaisir Rogue IGP 2022 

Eriti mahlase tulemuse jaoks kasuta ehtsat tagine potti – leia siit

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.