Makrellid tapenade’ga fenkolil
Servings
4portsjonit

Servings
4portsjonit

Instructions
  1. Koori kartulid ja keeda neid soolaga maitsestatud vees 10 minutit.

  2. Valmista tapenade, selleks sega kõik tapenade´i koostisosad kokku ja purusta saumikseriga. Puhasta makrellid seest, aga jäta pea ja saba külge.

  3. Topi kalade kõhud ääreni tapenade´i täis. Kuumuta ahi 200 kraadini.

  4. Lõika kartulid ja fenkol viiludeks. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga, lao fenkoliviilud sellele laiali. Lao fenkoli peale kartuli viilud. Tõsta kartulitele kalad. Puista ülejäänud tapenade kõige peale laiali. Maitsesta kõike soola ja pipraga, pigista peale 1/2 sidruni mahl ja piserda oliiviõliga. Küpseta ahjus umbes 25 minutit.

  5. Serveeri värske sidruniga ning üle puistatuna värske tüümiani ja apteegitilliga!

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.