Krevetid tamarindi kastmes
Servings
2-4portsjonit

Servings
2-4portsjonit

Instructions
  1. Sega tamarind või konsentraat umbes 1 dl sooja veega, kuni see lahustub. Kui kasutad seemnete ja niitidega tamarindi, siis sega, kuni kogu mahl on veega lahustunud ja eemalda siis seemned-niidid.

  2. Puhasta krevetid jättes neile sabaots külge. Kui Sul ei õnnestu puhastamata krevette saada, siis ära jäta sellepärast seda toitu tegemata, võid vabalt kasutada ka puhastatuid.

  3. Sega puhastatud krevetid kokku hakitud šalottsibula ja küüslauguga ning maitsesta soola ja pipraga. Prae neid pannil umbes minut või paar, kuni nad ilusad roosad on. Eemalda krevetid pannilt.

  4. Aja varem lahustatud tamarindivedelik pannil keema ja maitsesta soola, pipra ning suhkruga. Täpset suhkru kogust ei ole võimalik anda, sest naturaalse tamarindi ja erinevate konsentraatide magusus erineb suurel määral. Lisa valmis küpsetatud krevetid, sega läbi ja serveeri kohe. Maitsev roog ongi valmis!

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.