Rösti kuumal pannil seesamiseemned. Jälgi, et need kõrbema ei läheks. Sega hakkliha sojakastme, seesamiõli, suhkru ja küüslauguga ning jäta 30 minutiks marineerima. Keeda või auruta riis. Sega kokku bibimbapi kastme koostisosad. Vala vetikatele keev vesi, hoia 5 minutit, kurna ja pigista liigne vesi välja. Lõika vetikad väiksemateks tükkideks. Lõika porgandist ja kurgist peenikesed tikud. Loputa seeni sõelal ja pigista neist liigne vesi välja, viiluta seened. Kurna oavõrsed. Maitsesta oavõrseid ja vetikaid vähese sojakastmega. Prae pannil porgandeid ja seeni, maitsesta vähese sojakastmega. Prae hakkliha pannil pruuniks. Prae muna nii, et munakollane jääks vedelaks. Vala spinat keeva veega üle, kurna ja maitsesta sojakastmega.